Støtt HYBI

Vi setter veldig stor pris på støtten vi får fra deg, uansett hvordan du støtter oss. Pengene som vi får bruker vi får inn gjennom gaver settes inn på Fondet som blir brukt til forskning- og utviklingsarbeid. Les mer om det her: 
Fylkeslagene setter veldig stor pris på inntekten gjennom grasrotandelen. Dette utgjør en stor del av pengene til fylkeslaget, så husk å legg de inn som grastrot. 
Du kan støtte HYBI gjennom flere måter. Den viktigste måten å støtte oss på er medlemskap. Da får du flere fordeler som du kan lese om under bli medlem. 
Hjelp oss i vårt viktige arbeid og få et skreddersydd testament – Helt gratis!
Med et testament kan du f.eks. sørge for at partneren din arver av deg, avklare hvordan arven skal fordeles mellom barna dine, eller sørge for at arven etter deg blir såkalt særeie. Det er med andre ord et veldig viktig dokument, som kan utgjøre en stor forskjell for de du etterlater deg. Ikke minst så kan du gi et siste bidrag til en sak du brenner for.

 

Hypofyse- og binyreforeningen samarbeider med den juridiske digitale tjenesten, Jurio. På nettsiden deres kan du lage et skreddersydd testament på under 15 minutter – hvor og når det måtte passe deg. Og best av alt: når du inkluderer Morbus Addison Forening i din siste vilje blir hele testamentet gratis!
Ved å donere en gave til HYBI i testamentet ditt, kan du gjøre en reell forskjell. Din donasjon støtter vårt arbeid og hjelper oss med å fortsette vår viktige sak. Som takk blir testamentet ditt helt kostnadsfritt.
Å opprette et testament med Jurio er enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmål på deres digitale skjema, og deretter signere dokumentet foran to vitner. Prosessen er tydelig veiledet og du får løpende informasjon og støtte hele veien frem til mål.
Har du allerede et testament fra før, men ønsker å endre det? I det nye testamentet du oppretter med Jurio står det at det nye erstatter det gamle, så det er ingen tvil om hva ditt ønske er.
Ta kontroll over fremtiden din og opprett testamentet ditt i dag. Ved å inkludere Hypofyse- og binyreforeningen i testamentet ditt, vil det ikke bare være gratis for deg, du vil også utgjøre en reell forskjell for arbeidet vårt. Klikk på ‘Opprett et testament’ for å
komme i gang!
Husk: For at testamentet skal være gyldig må det undertegnes for hånd foran to samtidig tilstedeværende vitner, som også må undertegne testamentet. Jurio veileder deg gjennom hele prosessen.
 
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge å støtte et av fylkeslagene. 
% av det du betaler når du spiller lotto, tipping eller joker, kan du gi til et fylkeslag. Dette går ikke ut over dine gevinster. Det er Norsk Tipping som sender pengene til det fylkeslaget du velger. 
Fylkeslagene  være registrert i frivillighetsregisteret. For at du skal kunne gi dem din støtte. Her er de aktuelle fylkeslagene: (kan også søke her: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/finn-mottaker). 
OBS: dette er utdaterte foreningsnavn… 
Morbus Addison Forening i Trøndelag  org. nr. 994 110 144
Morbus Addison Forening Vest-Agder fylkeslag org. nr. 993 963 488
Morbus Addison Forening i Rogaland org. nr. 987 825 022
Morbus Addison Forening Oslo fylkeslag org. nr. 983 958 818
Morbus Addison Forening Hordaland fylkeslag org. nr. 883 699 912
Morbus Addison Forening Vestfold fylkeslag org. nr. 884 323 622
Morbus Addison Forening Akershus fylkeslag org. nr. 994 735 942
Morbus Addison Forening i Østfold org. nr. 993 438 715
Morbus Addison Forening Troms fylkeslag org. nr. 994 922 033
Morbus Addison Forening Nordland fylkeslag org. nr. 994 714 791
Morbus Addison Forening Møre og Romsdal fylkeslag org. nr. 995 292 246
Morbus Addison Forening Buskerud fylkeslag org. nr.911 599 643
Morbus Addison Forening i Hedmark og Oppland org. nr. 897 024 292 
Det er selvfølgelig ikke nødvendig å være medlem i Morbus Addison Forening for å kunne gi grasrotandelen. Har du en onkel, en tante, kollega eller en annen du kjenner som spiller, kan du gjerne rekruttere disse til å gi grasrotandelen til et av våre fylkeslag.
Nå kan du gi gaver til Hypofyse- og binyreforeningen og få fradrag på skatten for gaven. I 2009 ble MAF godkjent av likningsmyndighetene. Ordningen heter; Gaver til frivillige organisasjoner og tros- og livssynssamfunn – godkjente organisasjoner. På skatteetaten.no heter det:
”Skattytere kan kreve fradrag for gave til visse frivillige organisasjoner. Gaven må være pengebeløp og minst 500 kroner samlet til den enkelte organisasjon i løpet av inntektsåret. Maksimalt fradrag for gaver til en eller flere organisasjoner er 12 000 kroner per år.”
I januar hvert år vil MAF sende melding til skattemyndighetene over givere og størrelsen på beløpet. Vi må derfor ha personnummeret til de som ønsker fradrag for gaver.
Gaver som ikke er merket med noe formål, vil legges til Forsknings- og utviklingsfondet. Ved å føre et formål på gaven, kan giveren velge hvordan gaven skal benyttes.
Foreningens gavekonto er: 6550 06 00068
Hopp rett ned til innholdet