Ungdommens dag med fokus på psykisk helse

Til ungdom og psykisk helse. Alle pengene går uavkortet til temadagen, og alle i prosjektgruppa jobber frivillig. Dette har vi virkelig lyst til å få til.

Link til spleis: https://www.spleis.no/project/328910?fbclid=IwAR3DeOYGHVueotjwlYN1mbhI1dVxlOvWd5LHXn_9g5bvRDjIgK5DBw0rSeo

Hjelp oss å arrangere:

Ungdommens dag

En dag med foredrag og mestringsverktøy med tema

Vi samler inn penger til å leie lokale, betale foredragsholder, (Adil Khan er booket), og enkel lunsj til alle deltakere. Det vil også bli flere små innslag. 

Det er plass til 300 deltakere og det vil være åpent for alle i aldersgruppa 16-30. Vi er selv en pasientorganisasjon, med kronisk syke. En av fire vil i løpet av livet oppleve psykiske plager av betydelig art og kronisk syke og funksjonshemmede er ekstra sårbare og har høyre forekomst av psykiske plager i forhold til befolkningen ellers. Men arrangementet skal være åpent for alle, for alle trenger å ta vare på sin psykiske helse. Kanskje er du selv en ungdom eller kjenner en som kunne tenke seg å komme. 

Om mulig vil vi at arrangementet skal være gratis eller ha minst mulig deltakeravgift. Det kommer an på budsjett og hvor mye penger vi klarer å samle inn.

Dato er ikke spikret, men det vil bli en lørdag i januar 2024, og det vil bli enten i Moss eller Oslo.

Agenda for dagen:

  1. Åpning
  2. Foredrag med Adil Khan

I sitt ærlige og direkte foredrag tar Adil opp temaer alle vil kjenne seg igjen i. Om det å bli sett og inkludert, betydningen av et smil og et klapp på skuldra. Å bli anerkjent for den du er og hva du gjør og presterer. Det handler om relasjoner og hvordan vi er mot hverandre.

Adil deler også sin historie for å gi håp og inspirasjon til de som har følt seg utenfor og uten vei i livet. Adil mener det å gå egne veier ikke er feil. «Jeg er beviset på at gutten som ikke passet inn i boksen skapte sin egen vei og reise.

Foredraget varer i 2 timer

  1. Pause med lunsj
  2. Sang innslag fra lokal ungdom
  3. Avslutningstale og vel hjem
Hopp rett ned til innholdet